Despre mine

Sunt un jurnalist cu peste 17 ani de experiență în presă. Îmi place să cred că meseria mea este una egalitaristă, în care ierarhiile și funcțiile nu au deloc valoare, iar ceea ce publică un jurnalist sub semnătura sa este singura formă de evaluare a muncii sale.

Am atins, de-a lungul timpului, teme cu interes major în societate, de la condamnarea torționarilor comuniști, la subiecte încă tabu ale istoriei noastre recente, la investigații privind implicarea unor politicieni rău famați în justiție sau despre cum te ajută impostura academică să urci profesional. Jurnalistul este, prin definiție, purtătorul unui principiu fundamental într-o democrație, libertatea de exprimare.

Asta mi-a dat curajul să abordez subiecte incomode, uneori, impopulare, pentru a-mi invita publicul să abordeze un subiect și din alte unghiuri decât cele convenționale. 

Am publicat anchete, reportaje, interviuri, analize sau opinii în Libertatea, Vice România, Eastern Focus Quarterly, Dilema Veche, România Liberă, Digi24 și Jurnalul Național. 

Mă poți susține: